Bliv frivillig

Bliv frivillig

Et stærkt og rummeligt fællesskab

Vil du være med til at skabe kulturen i Odense?

Svinger du en god drink over disken? Er du vild med at dreje på knapper? Elsker du at strikke? Vil du gerne være helt tæt på kunsten? På Kulturmaskinen kan du være med til at skabe store oplevelser – her på siden kan du få et overblik over hvordan.

Som frivillig på Kulturmaskinen får du naturligvis adgang til en række unikke fordele. Gæsteliste, rabatter i baren, rabat på værkstederne og meget andet, som vi glæder os til at fortælle dig meget mere om!

Frivillig ved events

På Kulturmaskinen har vi et væld af events, fordelt på flere scener. Har du lyst til at være med i et fedt og mangfoldigt fællesskab, der sammen afvikler koncerter, foredrag, teater og meget mere? Du møder ligesindede og bidrager aktivt til et miljø i din by!

Bar/garedrobe/entré
Her har du kontakt med husets gæster – du serverer iskolde pilsnere, sørger for at jakkerne hænger godt, tager imod folk når de kommer. Du elsker at tale med alle slags mennesker og er den fødte vært – smilende og nysgerrig.

Bandcare
Elsker du at sørge for at andre har det godt? Så er det i bandcare, du hører til. Du hygger om dagens artister og om de øvrige frivillige, og sørger for snacks og kaffe – og for at aftensmaden serveres til tiden. Du kan fremtrylle alt fra strygejern til en oppustelig flamingo. Du er god til at skabe hygge, tryghed og finde de gode løsninger i et snuptag.

Teknik
På teknikholdet hjælper vi med at gøre klar på scenen i forbindelse med lydprøver og sceneskift. Du får erfaring med både lyd og lys – måske ender du selv med at skrue på knapperne til sidst?

Er du interesseret i at blive frivillig ved events? Skriv til nml@odense.dk – og kom ind til en uformel snak om hvor du passer ind.

Frivillig på værkstederne

Er du effen ved en symaskine eller en drejeskive? Er du bidt af broderi og har du lyst til at lære fra dig? På Tekstilværkstedet og Lerværkstedet nørder vi det faglige sammen og øser med smil ud af vores kompetencer – alt sammen i et hyggeligt og mangfoldigt fællesskab.

Vil du høre mere om at blive frivillig på værkstederne? Så tag fat i Eva på evhol@odense.dk.

Frivillig i Kunstbygningen Filosoffen

Vær med, helt tæt på kunsten, som frivillig i Kunstbygningen Filosoffen. Her hjælper du til med ophængningen og etablering af nye udstillinger, samt ved ferniseringer. Vi har det superhyggeligt sammen – og kan også finde på at mødes til et glas vin udenfor Filosoffen.

Lyder det som noget for dig? Skriv til Erik på keter@odense.dk for at høre mere.

Frivillig hos OFF
OFF er vores årlige kortfilmsfestival, som strækker sig over hele uge 35. Her kan du være alt fra biografvagt til stoleflytter og til vært for de internationale gæster. Sammen finder vi ud af, hvor du bedst passer ind.

Du kan læse mere om at være frivillig hos OFF her filmfestival.dk/frivillig