Om Tekstilværkstedet

Om Tekstilværkstedet

Grib stoffet, og giv dig i kast med at kreere din seneste kollektion, eller tag en af værkstedets dygtige medarbejdere under armen og lær at hækle, brodere, lappe huller eller batikfarve. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser, og vi har plads til dig og din fantasi. Kom alene, med din ven, dit barn, eller som en gruppe og udfold dine evner eller lær noget nyt. Tekstilernes verden indeholder masser af muligheder ud fra, hvad du kan tænke dig at arbejde med, og der er plads til fordybelse, ro og hygge.    

Det kræver ingen tilmelding at være med, så træd indenfor, og vi vil tage godt imod dig. Du kan også hoppe på et af vores mange spændende workshops, der passer til dit niveau og evner. Vi glæder og til at se dig. 

Åbningstider

Mandag: kl. 11.00 – 21.00 
Tirsdag: kl. 11.00 – 21.00 
Onsdag: kl. 11.00 – 16:00 
Torsdag: kl. 11.00 – 21.00 
* 1. søndag i måneden: kl. 10.00 – 16.00 

Tekstilværkstedet holder lukket:
Vi har lukket Kr. Himmelfartsdag og i pinsen.
I uge 26 og 27  er der kun åbent for - Brug Hænderne workshops

Vi holder sommerferielukket i uge 28 - 32, begge uger inklusiv.

Vi har lukket for almindeligt brug i uge 38 og uge 12 - begge uger har vi højskoleuger. Læs mere om aktuelle højskoleuger under workshops

Tekstilernes mentale vitaminer 

Tekstilværkstedet er rummet for dig - også hvis du til tider kan have svært ved at rumme hverdagen. Brug værkstedet som et frirum, hvor du kan sidde alene eller med andre og i ro og mag nørkle med materialet i dine hænder (ja, man taler sågar om "craft-psykologi"). Vi har løbende forskellige aktiviteter, der fokuserer på mental velvære, som du kan være en del af - såsom vores projekt om Mental Trivsel. Vi kan altid rumme dig.  

Mental Trivsel

Er du en af de mange unge studerende, som i en periode af dit liv ikke trives?

Alt for mange studerende oplever tankemylder, ensomhed, angst for at slå til, søvnløshed og generel dårlig trivsel. På tekstilværkstedet tilbyder vi dig et ugentligt åndehul i fællesskab med andre unge i vores skønne, kreative værksteder, hvor du får mulighed for at kreere noget, der gør dig glad. 

Vi tilbyder dig et fællesskab, der byder på mange spændende input, og hvor der både er plads til fordybelse, snak, god stemning og omsorg.

Følg os

Bliv aktivt opdateret. Her vil du som
den første få nyheder om nye koncerter m.m.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tekstilværkstedets nyhedsbrev.