Torsdagskoncerter

Torsdagskoncerterne er tilbage - i en ny form!

Tre skønne torsdage i juli ses vi i de flotte og intime rammer omkring amfiscenen i Brandts-området. Det bliver fynsk, folkeligt og møghamrende hyggeligt. <3  

Der er naturligvis, som der altid har været, gratis entré til torsdagskoncerterne. Alle dage starter musikken kl. 19.30.

Torsdagskoncerter 2024:

4. juli: Springsteen Jam

Som opvarmning til koncerten med den ægte vare, the Boss, Bruce Springsteen, inviterer vi til syng-med fest, når Springsteen Jam indtager Amfiscenen. ”Hvor længe skal vi spille?”, spurgte bandet angivelig da de blev spurgt. Sangkataloget er nærmest uudtømmeligt.

11. juli: Dopha (akustisk duo) + Trine Lyngvig

Dopha, eller Sofie Daugaard, som hun egentlig hedder, har spillet de helt store festivalscener, hittet stort, modtaget et væld af priser og senest fremkaldte hun litervis af tårer, som deltager i årets Toppen af Poppen. Her fortolkede hun blandt andet Anne Linnet og Peter Sommer til stor begejstring hos både seere og anmeldere. Til denne særlige koncert kommer du helt tæt på, når musikken skrælles ind til benet.

Lokale Trine Lyngvig udgav I april sit debutalbum ”How do you heal a broken heart” og har allerede fået flotte anmeldelser for det! Live optræder hun med lokale darlings Peter Kohlmetz Møller (Årets Fynske Jazzmusiker), Simon Krebs, Anders Thambo og Jakob Høg.

18. juli: Niels Skousen + Knægt

Niels Skousen, den nulevende legende i dansk musikhistorie, modtog æresprisen ved årets Odense Live Prisen for sit lange musikalske virke og for at være ’en af landets lyriske mestre’. Skousen, der tilmed i sin barndom boede i Svendborg, har således Fyn helt inde i hjertet.

Knægt modtog ved selvsamme prisoverrækkelse en anerkendelse som ’årets talent’. Malte Nordtorp, der er ansigtet bag Knægt, skriver på dansk – ungt, spændende, både kringlet og ligefrem. Malte Nordtorp har også indgået i sin brors band (Guldimund) og er således helt vant til de store scener.

Torsdagskoncerterne arrangeres af Kulturmaskinen og afvikles i samarbejde med Studenterhus Odense & Café Biografen med støtte fra Albani.