Barkoordinator søges

Kulturmaskinen søger en tjekket, robust og energisk medarbejder til teamet Program, PR og Produktion, der kan varetage opgaver i bardriften og afviklingen i Kulturmaskinen, hovedsageligt i Magasinet og Frølageret.

Om jobbet

I Program, PR og Produktion arbejder vi med alt det der sker på Kulturmaskinens scener – fra det projekterende til det udførende. Du vil blive en del af et fagligt meget bredt, team på 10 medarbejdere, der hver dag arbejder sammen for at skabe de bedste oplevelser for vores 270.000 gæster om året.  

I denne stilling vil du i høj grad selv stå bag baren og hive i hanerne og slæbe ølkasserne, men det bliver samtidig også din opgave at sørge for vagtplanlægning og koordinering af øvrige bartendere og garderobefolk. Du vil skulle udarbejde og implementere en ny model for lagerstyring, ligesom du også kommer til at skulle stå for bestilling af varer etc. Det er en klar fordel, hvis du har konkret erfaring med publikums- og salgsflows  - og ved hvor du skal tage fat for at optimere, når fx 800 mennesker skal betjenes på et kvarters pause.

Vi forventer naturligvis, at du god til at tage bestik af situationer og om nødvendigt sadle om – og så skal du være klar til at springe til, der hvor der er brug for dig. Blandt andet kan der være opgaver med bestilling og koordinering af forplejning til arrangementer. Du skal være en dygtig vært, der ligesom vi vægter service og holdånd højt, så vi sammen kan sikre en god og tryg oplevelse både foran-, på- og bag scenen.

På Kulturmaskinen arbejder vi med en bred vifte af samarbejdspartnere og frivillige. Det er derfor også vigtigt at du kan indgå positivt og åbent i samarbejdet med andre mennesker – også dem der er helt forskellige fra dig selv.  De fleste arrangementer afholdes på Magasinet og Frølageret, men det kan også være på andre af vores lokationer eller udendørs.

Om dig

Vi forventer, at du har erfaring med:

 • Det fysiske arbejde i baren
 • Værtskab og service
 • Bardrift  – herunder mersalg, baroptimering etc.
 • Varebestilling og lagerstyring
 • Vagtplanlægning
 • Motivering og koordinering af øvrigt personale - også gerne frivillige
 • Afvikling af arrangementer

Vi ser gerne, at du har følgende personlige kompetencer:

 • Du har en naturlig autoritet og kan bevare roen og holde overblikket på en travl afvikling
 • Du går ansvarsfuldt, modent og handlekraftigt til opgaverne
 • Du har gode sociale kompetencer, er imødekommende og lydhør
 • Du byder aktivt ind på arbejdet og kan træde til hvor der er brug for dig i situationen
 • Du er den fødte vært, der gerne gør lidt ekstra for at alle har en god oplevelse og har ambitioner på fællesskabets vegne
 • Du har stærke IT-kompetencer i forbindelse med fx lagerstyring, kasseapparater og vagtplanlægning

Om os

Sammen med byens ildsjæle og kulturaktører driver og udvikler vi Kulturmaskinen. Vores mission er, at vi sammen skaber relevant, aktuel og mangfoldig storbykultur, der beriger, bevæger og udfordrer både små og store fællesskaber.

Vi er i alt ca. 25 årsværk, der sammen med en række selvorganiserede grupper af kulturskabere, ca. 20 timelønnede og omkring 250 frivillige, hver dag driver og udvikler Kulturmaskinen. Vi har både arbejdende værksteder for ler og tekstil, udstillingsbygningen Filosoffen, Rosenbækhuset, Odense International Film Festival, samt Magasinet og Frølageret – og med 270.000 gæster om året, så er vi en af de helt store kulturaktører i Byen.

Vi favner store musik, comedy og teater produktioner på Magasinet, hvor Frølageret ofte er rammen om de finurlige og mere alternative arrangementer. Programmet spænder bredt over både teater, debat foredrag og koncerter i alle genrer. Vækstlag og talenter har en helt særlig plads i hjertet af Kulturmaskinen, og derfor er vi også stolte af at være udpeget, som et af landets 10 netværks- og genrespillesteder i perioden 2022-2024.

Vores filosofi er at ”Alt det bedste skabes og opleves sammen”. Der er et naturligt fokus på co-creation, brugerdreven kultur og frivillighed, hvor vi sammen med kulturskabere og arrangørgrupper skaber oplevelser og indhold, man kan deltage i.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling på 30 timer om ugen, eventuelt opskaleret til op til 37 timer efter gensidig aftale. Det må påregnes, at en stor del af arbejdstiden ligger på aftener og i weekender. Og du må forvente, at du af og til skal dække ind ved sygdom. Vi forestiller os, at du i overvejende grad vil være at finde på gulvet, sammen med det timelønnede personale.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?

Hvis du har behov for at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til leder for Program, PR & Produktion, Niels Christian Geil på 30 70 39 03.

Det praktiske

Ansøgningsfrist er onsdag den 19. juni 2024, og vi holder samtaler mandag den 24. juni. Tiltrædelse 1. august 2024 eller evt. tidligere.

Dette er et genopslag af stillingen, da vi ønsker at tiltrække et bredere ansøgerfelt.

SØG JOBBET:
https://www.odense.dk/job?VacancyId=49688